Weihnachtsfeier unterm Baum. Mit WDR 4 van 11 december

WDROp zondag 11 december wordt bij WDR het programma Weihnachtsfeier unterm Baum. Mit WDR 4. uitgezonden. Presentator Stefan Verhasselt praat het programma aan elkaar.

Bij de grootste kerstboom zijn er verschillende muzikanten met de mooiste pophits uit de jaren 60, 70 en 80, maar ook veelsprekende nieuwe hits. De muzikale gasten zijn onder andere: Cassandra Steen die een nieuw kerstlied zingt. Johnny Logan zal zijn songfestivalnummers weer zingen, Guildo Horn, De groep The Tremeloes, Benjamin Boyce zingt zijn nieuwe single. Markus, Fräulein Menke en Peter Hubert treden ook op. Stars for Christmas met Chris Andrews, Sally Carr en Toni Willé zijn ook te gast, net als de Amerikaan Tony Carey.

Uitzending: Zondag 11 december om 16:45 op WDR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *