Terugkijken: Fröhliche Weihnachten mit Frank van 24 december 2016

ARD MediathekOp kerstavond 24 december werd bij de MDR het programma Fröhliche Weihnachten mit Frank uitgezonden. Dit programma is nog een week terug te zien via internet.

Op kestavond is Frank Schöbel met vrienden en is er feestelijke muziek en lekker eten. Zijn muzikale gasten dit jaar zijn: Beatrice Egli, Fantasy, Franziska Wiese, Frank Zander, Michael Hirte, Dominique Lacasa, Olaf Berger, Helga Piur en anderen. En de Kerstman? Die is in sprookjesland, waar hij een vakantiehuisje heeft. Hij wil daar even bijkomen, maar het ontspannen lijkt niet te lukken, want de sprookjesfiguren willen hem naar niet met rust laten.

Fröhliche Weihnachten mit Frank is nog tot 31 december te zien in de ARD Mediathek. (Klik hier voor de uitzending)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *