Kölsche Weihnacht – Paveier und Freunde van zondag 18 december

WDROp zondag 18 december zendt de WDR het muzikale programma Kölsche Weihnacht – Paveier und Freunde uit.

In het middelpunt van het programma staat de Keulse kultband Paveier. De zes muzikanten presenteren oude en nieuwe Keulse liedjes waarin het mooiste feest van het jaar bezongen wordt. De ene keer met een knipoog, dan andere keer bezinnelijk. Maar er zijn ook verschillende muzikale gasten zoals: Marc Metzger, Fritz Schopps, Gerd Köster, Frank Hocker, Elke Schlimbach, JP Weber, Yana Kris Molina, het kinderkoor der Kölner Hauptschule Großer Griechenmarkt, Gospelkoor Na Mouléma, en het koor “Grenzenlos” waar ook vluchtelingen meezingen.

Uitzending: zondag 18 december om 16:45 op WDR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *