Terugkijken: Klingendes Österreich van 1 november 2016

Op dinsdag 1 november was bij ORF2 het programma Klingendes Österreich te zien. Dit programma is nog een week te zien via internet.

Presentator Sepp Forcher presenteert alweer de 187ste aflevering en hij laat de regionale bijzonderheden in het Müuhl- en Waldviertel. Hij gaat van de ruïne Prandegg naar Persenbeug. We krijgen niets bijzonders te zien, de vijvers, moerassen, landbouwgrond, kerkgeweleven, de rustige valleien, de oude boerderijen en mooie dorpen zijn bijzonder genoeg. Maar ook muzikaal gezien is er genoeg te genieten. De muzikale gasten zijn: Weinbergmusi, Mühlviertler Dreier, 4 d’Leit, Geigenmusi Kiesenhofer, Schnopsidee, Kirchenchor Schönbach, Dreimäderlhaus en MV Persenbeug Gottsdorf-Hofamt Priel

Klingendes Österreich is nog tot 7 november te zien in de ORF TVThek. (Klik hier voor de uitzending)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *