Herz für Kinder van zaterdag 3 december 2016

ZDFOp zaterdag 3 december presenteert Johannes B. Kerner het gala Herz für Kinder bij de ZDF.

In dit gala wordt er geld opgehaald voor het goede doel Herz für Kinder. Het goede doel zet zich in voor kinderen in nood. Vorig jaar wisten ze nog 19 miljoen op te halen. Er zijn veel prominenten te gast zoals acteur Marius Müller-Westernhagen,tennissers Angelique Kerber en Boris Becker, ballerinatweeling Kessler, actrice Anja Kling, Komiek Wolfgang Stumph met zijn dochter Stephanie, actrice Simone Thomalla en haar dochter actrice/model Sophia.

Maar natuurlijk zijn er ook muzikale gasten zoals Andrea Berg, Vanessa Mai, Andreas Gabalier, die Scorpians, Nena en Vicky Leandros.

Uitzending: Zaterdag 3 december om 20:15 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *