Die schönsten Weihnachts-Hits van 30 november 2016

ZDFOp woensdag 30 november presenteert Carmen Nebel het jaarlijkse programma Die schönsten Weihnachts-Hits bij de ZDF.

In het programma wordt er geld ingezameld voor de goede doelen Brot für die Welt en Misereor. Prominente gasten uit de entertainment en de sport ondersteunen dit project, waaronder: Cornelia Poletto, Wolfgang Lippert, Isabell Werth, Kolja Kleeberg, Franziska Reichenbacher, Mitri Sirin, Stefan Jürgens, Joseph Hannesschläger, Andrea L’Arronge en Alexander Hold.

Maar gelukkig zijn er ook een hoop muzikale gasten. Deze zijn onder andere: Andrea Berg, David Garrett, Wencke Myhre, de Harlem Gospel Singers, Caught in the Act, Sinatra & Friends en anderen. Ook zullen Paul Potts en Ella Endlich een duet zingen.

Uitzending: woensdag 30 november om 20:15 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *