Guido Dieteren live in Kerkrade bij NPO2

Omroep MaxOp zaterdag 22, 29 oktober en 5 november zendt Omroep Max de concertregistratie Guido Dieteren live in Kerkrade uit op NPO2

In augustus vond een onvergetelijke avond plaats op de markt in Kerkrade. Guido’s Orchestra trad open ontving verschillende muzikale gasten. Het was een meeslepend muziekspektakel vol passie en vuur. De mooie zang van sopraan Wendy Kokkelkoren, de prachtige composities, het authentieke speelplezier, geweldige ambiance en de vele gastartiesten maken dit een concert om nooit te vergeten. Zo was onder andere Hansi Hinterseer te gast en ook VoXXclub die met Wendy het bekende nummer van Freddie Mercury, Barcelona zong.

Uitzending: Zaterdag 22, 29 oktober en 5 november 2016 om 16.05 uur op NPO2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *