Terugkijken: Starnacht aus der Wachau van 10 september 2016

Op zaterdag 10 september zond de ORF het open-airprogramma Starnacht aus der Wachau uit. Het programma is nog een kleine week terug te bekijken via internet.

Voor de vijfde keer vindt het evenement plaats in de Wachau, een van de mooiste kultuurlandschappen van Europa. Te gast zijn verschillende publiekslievelingen en sterren die met hun hits voor een opperbeste stemming zorgen. De presentatie is in handen van Barbara Schöneberger en Alfons Haide. De muzikale gasten zijn: Andrea Berg, Claudia Jung, Glasperlenspiel, Rainhard Fendrich, Reinhold Bilgeri, Tagtraeumer, Laith Al-Deen, Norbert Schneider, Lemo, Piccanto, Gina, DJ Ötzi, VoXXclub en Linda Hesse .

De Starnacht aus der Wachau 2016 is nog tot 17 september te zien in de ORF-TVThek (Klik hier voor de uitzending)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *