Terugkijken: Musik in den Bergen van 23 september 2016

ARD MediathekOp vrijdag 23 september was bij de BR het programma Musik in den Bergen te zien. Dit programma is nu een kleine week terug te kijken via internet.

In deze aflevering is Sonja Weissensteiner onderweg van de Millstätter See tot de Nockbergen. Zo bezoekt ze een alphornbouwer, wandelt ze over de weg van de liefde en zoekt ze het geheim op van de granaatstenen en proeft ze regionale specialiteiten zoals de Kärtner Kasnudeln en Reindling. Onderweg tijdens haar reis krijgt ze gezelschap van Gottfried Würcher van het Nockalm Quintett en van voormalig skispringer Thoas Morgenstern.

De muzikale gasten zijn: Nockalm Quintett, Blusnknepf, GeschwistRa, Melanie Payer, der Kärtner Viergesang, Manni M. und die Dixie Gang, gitarist Julia Malischnig, Carinthia Chor Millstatt en nog vele meer.

Musik in den Bergen is nog tot 30 september 2016 te zien in de ARD-Mediathek. (Klik hier voor de uitzending)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *