Die Schäfer en het album Heute ist Morgen Gestern

Die SchäferDe groep Die Schäfer heeft het album Heute is Morgen Gestern uitgebracht. Dit vanwege hun 25-jarig jubileum.

Hoewel de groep 25 jaar bestaat, gaan ze met de tijd mee. Zo zijn de leden van de groep telkens veranderd en klinken de melodiën op het nieuwe album wat moderner, maar toch klinkt het nog als Die Schäfer. Het is belangrijk voor de groep dat het album muzikaal en tekstueel gezien veelzijdig zijn en verrast met nieuwe accenten.

In het nummer “1 – 2 – 3” breken ze een lans voor de vrijheid en brengen ze in herrinnering dat geld ook niet alles is. In het nummer “Heute ist Morgen Gestern” bezingen ze dat het geluk elke dag opnieuw ontdekt kan worden. Hoewel de tijd vergankelijk is is het ook belangrijk om in het ogenbik te leven en te genieten. Andere nummers zijn de balladen “Auf dem Felsen der Liebe” en ‘Wer das Glück teilt”

Bekijk hier die Schäfer met Heute ist Morgen Gestern:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *