Terugkijken: Kaisermania van 30 juli 2016

ARD MediathekOp zaterdag 30 juli zond de Duitse zender MDR de registratie uit van Kaisermania. Deze 3 uur durende show is nog een week terug te kijken via internet.

Sinds 2003 is de binnenstad van Dresden het decor van de Kaisermania. Roland Kaiser brengt uiteraard weer zijn beste hits voor de meer dan 12.000 bezoekers. In de Countdown zur Kaisermania zien we hoe René Kindermann de kijkers van de sfeer laat proeven en zal Maite Kelly een nummer zingen. Ook is er een bijdrage van presentatrice Kim Fischer te zien. Daarna zal Roland Kaiser tot aan het einde van de uitzending gaan zingen. Hij begint met “Das Beste am Leben” en “Waim hast du nicht Nein gesagt” maar ook de klassiekers als “Santa Maria”, „Schach Matt“, „Lieb‘ mich ein letztes Mal“ en „Manchmal möchte ich schon dir“ zal gezongen worden.

De Kaisermania 2016 is nog tot 7 augustus 2016 te bekijken. (Klik hier voor de uitzending)

Voor wie dan nog niet genoeg heeft zond de MDR ook nog het programma Die lange Roland Kaiser Nacht uit, waarin wordt kort gepraat met Roland Kaiser en zien we zo’n anderhalf uur lang nogeens de grootste hits van Roland Kaiser die hij door de jaren heen heeft gehad.

Die lange Roland Kaiser Nacht is nog tot 7 augustus 2016 te bekijken. (Klik hier voor de uitzending)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *