Terugkijken: Herhaling van Servus Hansi

ARD MediathekOp 2 juli zond de Duitse zender HR een herhaling uit van Servus Hansi uit 2007. Deze uitzending is nog een jaar te bekijken via internet.

In de uitzending neemt Hansi Hinterseer de kijker meer op reis door het Ausseerland, het Steirische deel van de Salzkammergutes. Hij gaat onder meer naar de Grundlsee, het dopr Pürgg, der Loser Berg en het kuuroord Bas Aussee. Ook krijgen we een kijkje bij het beroemste feest van de regio: het Narzissenfest. Maar natuurlijk zijn er ook heel veel muzikale gasten: die Stoakogler, die Seer, das Nockalm Quintett, die Grundlseer Geigenmusi, Sigrid & Marina met de Zillertaler Haderlumpen, die Paldauer, Nik P. en Semino Rossi. Maar ook Hansi Hinterseer zal verschillende nummers zingen.

Het programma Servus Hansi is nog tot 1 juli 2017 te bekijken in de ARD-Mediathek. (klik hier voor de uitzending)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *