Michele Joy en Wie eine Sinfonie

Michele JoyDe Duitse zanger Michel Joy heeft het nummer Wie eine Sinfonie uitgebracht als single.

Hij werd in 1985 geboren in een muzikale familie en wilde al vroeg drummen, zingen en dansen. Daarna ging hij op het podium onder zijn eigen naam, Michele Grabowski. En voor schlagerfans komt die achternaam bekend voor en inderdaad, zijn oom is G.G. Anderson die hem dan ook met raad en daad bijstaat. Het nummer “Wie eine Sinfonie” is een liefdeslied dat dan ook geschreven is door Bern Schütze en G.G. Anderson. Het is hymnisch en dynamisch tegelijk. Voor Michele is het belangrijk dat hij zich 100 procent kan identificeren met het nummer, zowel in de tekst als in de melodie.

Bekijk hier Michele Joy met Wie eine Sinfonie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *