Claudia Jung en Frauenherzen

Claudia JungOp vrijdag 8 juli komt van Claudia Jung een nieuw album uit: Frauenherzen. Op dit album staan vijftien nieuwe nummers.

Het album zit vol energie en dat konden we al merken bij de single die al eerder uitkwam:”Alles was du willst”, een nummer wat het leven viert en de magie van onze wensen laat zien. Ook het titelnummer heeft een goede beat en met de onmisbare oogwenk van Claudia Jung weet dit nummer een glimlach op je gezicht te toveren. Bij het nummer Alles auf Liebe is het een country-ballade die de ziel en het oor streelt terwijl. Het nummer Mitten im Leben is een authentiek nummer. De boodschap dat je niet moet vragen wanneer maar hoe zit in het nummer Träume bleiben jung.

Het album is gemaakt met een goed ingespeeld team. Zo zijn de meeste nummers gecomponeerd door Joachim Radloff ondersteund door Hans Singer. De meeste nummers zijn geschreven door Edith Jeske, waarvan Claudia zelf zegt dat zij weet hoe Claudia in elkaar zit.

Bekijk hier Claudia Jung met Alles was du willst:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *