Terugkijken: Stefanie Hertel Mein Vogtland van 24 juni 2016

ARD MediathekOp 24 juni werd bij de MDR het programma Stefanie Hertel: Mein Vogtland uitgezonden. Dit programma is nog tot eind juli te bekijken via internet.

Voor Stefanie Hertel is er een wens uitgekomen om haar geliefde Vogtland te presenteren bij de MDR. De muzikale reis begint in haar geboorteplek Oelsnitz en zingt ze een nummer met vader Eberhard Hertel het nummer “Wälder heimlich rauschen” en zingt ze samen met haar dirndlrockband het nummer Nackete Maadle. Maar ook komen de in Duitsland bekende nummers “Vogelbeertbaum” en “Grün ja grün” voorbij. Maar ook zien we het vogtländische Meer en de sportstad Schöneck.

Stefanie Hertel: Mein Vogtland is nog tot 24 juli 2016 te bekijken in de ARD Mediathek. (klik hier voor de uitzending)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *