KnickerNocker en Questo Amore

KnickerNockerDe Oostenrijkse groep KnickerNocker hebben het nummer “Questo Amore” uitgebracht als hun tweede single.

Questo Amore is een rustige schlager dat je laat terug denken aan de tijd dat de DJ met gevoel een rustig nummer als LP op de plaat legt, op de dansvloer wordt er dicht tegen elkaar gedanst, zulke nummers zijn vaak het begin van een huwelijk en soms van een scheiding. Het nummer is gecomponeerd door de zanger Marco en door hem samen met Walter Kutt geschreven.”Wij wilden het levens- en muziekgevoel uit de grote schlagertijd weer laten herleven. Met eigen nummers en die van uit de schlagergeschiedenis willen we de mensen mooie momenten geven, waarin er wordt teruggedacht, gedroomd en wordt meegezongen.” Het nummer staat ook op hun debuutalbum “Ciao” dat op 24 juni wordt gepresenteerd.

Bekijk hier KnickerNocker met Questo Amore:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *