Kastelruther Spatzen en Heimat

Kastelruther SpatzenDe groep die Kastelruther Spatzen hebben de videoclip uitgebracht van hun single Heimat. Deze is afkomstig van hun nieuwe album “Die Sonne scheint für alle“.

Voor de Kastelruther Spatzen is de Heimat natuurlijk Kastelruth in Italië, maar toch is deze vraag niet makkelijk te beantwoorden. Want in het nummer zingen ze dat elk mens op aarde een plek heeft waar hij gelukkig is, maar ze weten ook dat waar je vandaan komt niet de plek hoeft te zijn dat je je daar ook thuis voelt. Een plek waar je gelukkig bent en waar je altijd naar terugkeert dat is je thuis. In de videoclip zien we een bergwandeling en daarmee ook hoe mooi de aplen zijn. Het nummer staat op hun nieuwe album “Die Sonne scheint für alle” dat op 16 september zal verschijnen.

Bekijk hier Kastelruther Spatzen met Heimat:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *