web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 24 april 2016

ZDFOp zondag 24 april presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten on tour. Deze uitzending staat in het teken van de fascinerende bergen en de culinaire belevenissen van het eiland in het middelpunt. Kok Armin Roßmeier vertelt wat je met amandelen, rum en koffie kan maken.

Voor veel Europeanen zijn en blijven de Canarische Eilanden een droomplek om te wonen, maar niet voor de Oostenrijkse Julija Major, zij woont er al enkele jaren en vertelt waarom Gran Canaria voor haar de mooiste plek op aarde is. Andrea Kiewel verheugt zich ook op styliste Astrid Rudolph die de nieuwste modetrends voor het strand en het hotel meeneemt. Maar natuurlijk wordt er ook gekookt en wordt er een drie gangen menu bereid. Medepresentator Joachim Llambi laat de mooiste plekken van het eiland zien.

De muzikale gasten zijn: Andreas Gabalier, Hansi Hinterseer, Fools Garden, Oli. P, Alexander Klaws, Ado Kojo, Mitch Keller, Nicole, Nik P., Luxuslärm, Guildo Horn en de Duitse zangeres Namika

Uitzending: Zondag 24 april om 11:00 op ZDF

Uitzending gemist? Nog tot 30 april is deze uitzending te bekijken in de ZDF Mediathek. (klik hier voor de uitzending)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven