Beatrice Egli en het album Kick im Augenblick

Beatrice EgliOp vrijdag 8 april verschijnt het album Kick im Augenblick van Beatrice Egli.

De 27-jarige Zwitserse zangeres brengt hiermee alweer haar vierde album uit. De voorgaande drie albums behaalde minimaal de gouden status en nu begint ze dus met een nieuw hoofdstuk aan haar muzikale carrière. De gelijknamige single is een modern nummer wat Beatrice natuurlijk goed past. Het gaat over de de nadenkelijke terugblik op een turbulent moment in het leven waarbij men vaak hektisch langs het geluk gaat in plaats van juist de kleine en waardevolle momenten te genieten.

Naast een gewone versie van het album komt er een Deluxe-version waar naast de negentien nieuwe nummers en vijf bonusnummers ook een DVD aanwezig is. Daarop staan de de Venetië-versies op van de nummers “Kick im Augenblick”, “Fliegen”, “Bitte Bitte”, “Karussell”, “Die längste Nacht” en “Bis hierher und viel weiter”. Te zien zijn de videoclips die in de Italiaanse stad zijn opgenomen.

Beluister hier fragmenten van Kick im Augenblick van Beatrice Egli:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.