Beatrice Egli – Ein Frühlingstag in Venedig van 10 april 2016

ZDFOp tien april is bij ZDF het programma Beatrice Egli – Ein Frühlingstag in Venedig te zien.

In dit programma reist de Zwitserse schlagerster Beatrice Egli naar het romantische Venetië in Italië. Daar treft ze verschillende prominenten en andere gasten. Met zanger en presentator Giovanni Zarrella ziet ze hoe het Murano-glas wordt gemaakt, Jürgen Drews en zijn vrouw Ramona nemen haar mee met een persoonlijke tour door de stad. Presentator Max Moor neemt haar mee in de wereld van de bekende mensne in Venetië. Ook mag natuurlijk het Venetiaanse carnval en het gondelvaren niet ontbreken.

De muzikale gasten zijn: Jürgen Drews, Bernhard Brink, Marco Mengoni, Ella Endlich en Oli P. Maar natuurlijk zingt Beatrice Egli ook zelf haar nieuwe en bekende nummers.

Uitzending: Zondag 10 april om 11:00 op ZDF

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *