Hansi Hinterseer krijgt Chemnitzer Biene

Hansi HinterseerDe symphatieke Oostenrijkse zanger Hansi Hinterseer kan weer een prijs op zijn conto schrijven: hij krijgt de Chemnitzer Biene.

Deze ereprijs krijgt hij omdat hij sinds 2006 minstens drie keer op rij in een uitverkochte zaal een concert heeft gegeven. Nu kijkt hij dus in de Hall of Fame te hangen in het stadhuis van Chemnitz. In deze Hall of Fame staan ondertussen al 43 artiesten waaronder Helene Fischer, Max Raabe en popzangeres Annet Louisan. Waarom het een Chemnitzer Biene heet is omdat de vorm van het stadhuis op een honingraat lijkt.

Momenteel is Hansi Hinterseer met zijn laatste optredens bezig van zijn tournee, de laatste optredens zijn op 1 en 2 april in Chemnitz en in Ingolstadt. Daarna is er weer wat meer ruimte in zijn agenda, maar wat hij niet gaat doen is een duet opnemen met zijn neef Lukas Hinterseer. Deze speelt in het Oostenrijkse voetbalteam en die gaan wel naar het EK in Frankrijk, maar in een interview vertelde Lukas dat hij geen nummer met zijn bekende oom zal opnemen als hymne voor het toernooi, omdat hij niet kan zingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.