Bernhard Brink en het album Unendlich

Bernhard BrinkOp vrijdag 22 januari verschijnt het album Unendlich van Bernhard Brink. Op dit album staan zijn beste hits van de afgelopen veertig jaar én vier nieuwe nummers.

Veertig jaar geleden kwam het eerste album uit van Bernhard Brink, namelijk Ich bin noch zu haben. Maar als je de 63-jarige ziet dan lijkt het alsof de tijd geen vat op hem kan krijgen. Maar dat komt omdat hij zich fit houd door tennis te spelen en te joggen en het helpt dat hij op zijn moeder lijkt die 90 is geworden. Op het album Unendlichkeit staat ook het nieuwe nummer “Von hier bis zur Unendlichkeit” die hij als single heeft uitgebracht. En dat was maarliefst zijn honderdste uitgebrachte single. Ook zijn de nummers “Ich wär so gerne wie du” en “Erst willst Du mich, dann willst Du nicht” zijn helemaal opnieuw opgenomen en het lijken wel geheel nieuwe nummers te zijn. Overigens zijn alle andere hits ook opnieuw ingezongen zoals “Blondes Wunder

Bekijk hier Bernhard Brink met Von hier bis zur Unendlichkeit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *