Anita & Alexandra Hofmann en de single S.O.S

Anita en Alexandra HofmannDe zussen Anita & Alexandra Hofmann hebben het nummer S.O.S. als tweede single uitgebracht van hun album “100.000 Volt“.

De eerste singe wat het gelijknamige titelnummer 100.000 Volt en nu komt aan het begin van 2016 een nieuwe single uit dat meteen van de eerste tonen een akoestisch vuurwerk is. S.O.S. is een echte power-ballade die met een lekkere groove tot meezingen aanzet. In de videoclip zien we de twee in een loods waar een hart in brand stand en waar zelfs de brandweer aan de pas moet komen. Vanaf 28 januari 2016 gaan ze op touren met de 100.000 Volt tour en gaan ze vijf landen langs. Ze beginnen in Duitsland, gaan naar Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland en komen op 12 maart naar Nederland voor een concert in schouwburg Amphion in Doetinchem.

Bekijk hier Anita & Alexandra Hofmann met S.O.S.:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *