web analytics

Stadlshow Silvester van 31 december 2015

Das ErsteOp oudejaarsavond, donderdag 31 december, wordt op de ARD de Stadlshow Silvester uitgezonden. Deze uitzending wordt gepresenteerd door Alexander Mazza en Francine Jordi en komt uit het Oostenrijkse Linz.

Van “New York, New York” tot het “Fliegerlied” en van “Steirermen” tot “Marmor, Stein und Eisen bricht”, het beloofd een afwisselende show te worden zodat we het met een goed gevoel het nieuwe jaar in kunnen. De gasten zijn: Heino, die Amigos, Saso Avsenik und seine Oberkrainer, Bernhard Brink, die Edlseer, Feuerherz, Tom Gaebel, het Nockalm Quintett, Oesch’s die Dritten, Sigrid & Marina, die jungen Zillertaler, Piccanto, die Grubertaler en ook enkele nieuwe talenten.

De muzikale gasten presenteren niet alleen hun eigen grote hits, maar ook andere hits, van schlager tot volksmuziek, swing en partysound. Zo zingt Bernhard Brink het JungleBoek-nummer “Ich wär so gern wie du” en zullen die Edlseer ook “Steirermen” zingen. Ook wordt Frank Sinatra geëerd en zal Tom Gaebel zijn bekendste nummers zingen. Die jungen Zillertaler zingen hun partyhits zoals “Fliegerlied” tot “Drob’n auf’m Berg”. Sigrid & Marina zingen een medley met “Heimatgefühlen”. die Grubertaler zingen de klassieker “Marmor, Stein und Eisen bricht” en ook Heino weet naast zijn klassieke hits nog te verrassen. Nieuwkomers zijn onder andere Feuerherz en de winnaars van een televisiekorenwedstrijd: Piccanto die het Coldplay-nummer “Viva La Vida” zal zingen.

Uitzending: Donderdag 31 december om 20:15 op ARD
Uitzending Gemist? Deze uitzending is nog tot 7 januari te bekijken in de ORF Tvthek. (klik hier voor de uitzending)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven