Petra Frey is zwanger van eerste kind

Petra FreyGoed nieuws voor de 37-jarige Oostenrijkse schlagerzangeres Petra Frey: Ze is in verwachting van haar eerste kindje.

Voor Petra Frey zijn nu de goede tijden aangebroken, in 2012 wist ze de Oostenrijkse danswedstrijd Dancing Stars te winnen, maar daarna liep haar relatie met haar verloofde Gregor Glanz stuk en volgde ook nog een burnout.

Imiddels is ze twee jaar samen met Thomas Kaserer en met hem verwacht ze hun eerste kind. Volgens de zangeres is het erg gewenst en zal ze een tijd na de bevalling haar carrière als zangeres en presentatrice weer oppakken. Of het een meisje of jongetje is willen ze nog niet zeggen, evenmin of er nu ook nog trouwplannen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *