Norman Langen stapt in 2016 in huwelijksbootje

Norman LangenDe Duitse zanger Norman Langen had deze week goed nieuws te melden: Hij gaat namelijk trouwen met zijn Verena.

Norman Langen was een lange tijd vrijgezel en in 2014 vertelde hij in een interview dat hij een vriendin heeft. Maar al die tijd is ze buiten de schijnwerpers gebleven, tot de afgelopen week. Vorige donderdag gingen ze samen over de rode loper bij het José Carrerras Gala in Berlijn. Samen poseerde ze voor de camera en wisten ze te melden dat ze in 2016 in grote plannen hebben.

Norman en Verena zijn inmiddels verloofd en in 2016 zal de bruiloft dan plaatsvinden. Hij vertelde dat het kerkelijk huwelijk in haar geboortestad Kleve zal plaatsvinden en in zijn geboortestad zal dan het wettelijke huwelijk worden voltrokken.

Op de facebook heeft Norman Langen vijf foto’s geplaats met zijn Verena. Klik hier voor de foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *