web analytics

Die ZDF-Kultnacht van 31 december 2015 op ZDF

ZDFIn het nieuwe jaar begint bij de ZDF met vooral veel muziek.

Om 00:35 begint de ZDF-Kultnacht – Discofox. Deze keer is er ruimte voor de Kultschlager, perfect voor de jaarwisseling. Zo zijn er clips te zien van optredens van onder andere Helene Fischer, Roland Kaiser, Matthias Reim en Michelle. En krijgen we klassiekers te zien zoals “Ich bau Dir ein Schloss” en “Du hast mich tausendmal belogen” net als artiesten als Wolfgang Petry, Marianne Rosenberg en Udo Jürgens. Ook te zien zijn DJ Ötzi & Nik P., Beatrice Egli, die Flippers, Wencke Myhre, Brunner & Brunner, Kristina Bach, Cora, G.G. Anderson, Mary Roos, Norman Langen, Nicole, Andy Borg, Ingrid Peters, Andreas Martin, Ireen Sheer, Bernhard Brink en anderen.

Om 02:25 gaat het dan verder met Die ZDF-Hitparty en daar krijgen we de Duitse en internationale topsterren te zien die een feeststemming weten op te wekken. Te gast zijn onder andere: Jürgen Drews, Claudia Jung, Heino, Boney M. feat. Liz Mitchell, Patrick Lindner, Michelle, Ottawan, Rosanna Rocci, ou Bega, Nicole en Norman Langen. In een medley laten Peggy March, Ireen Sheer en Lena Valaitis de jaren 60 weer herleven. Ook is er een optreden van Brings en zingen Semino Rossi en Andrea Berg een duet.

Om 03:55 wordt de ZDF-Kultnacht – Boney M. uitgezonden. Want veertig jaar geleden verscheen de eerste single van de popgroep Boney M. En daarom krijgen we nog een keer alle hits acht erlkaar, van Daddy Cool tot Sunny en Brown Girl in the Ring tot El Lute en de megahit Rivers of Babylon. Naast de muziek is er ook een exclusief interview met Frank Farian, die als ontdekker en producent de groep bekend heeft gemaakt.

Uitzending: donderdag 31 december 2015 vanaf 00:35 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven