Hansi Süssenbach en Alles was geht

Hansi SüssenbachHet was een lange tijd stil rond Hansi Süssenbach qua albums. Zijn vorige album kwam maarliefst zes jaar geleden uit, maar daar is nu verandering in gekomen: afgelopen vrijdag kwam zijn nieuwe album “Alles was geht” uit.

Met grote zorg werden de teksten geschreven, melodiën gemaakt en werd producent Stefan Pössnicker erbij gehaald. In 2014 werd het eerste visitekaartje afgeleverd door de single “Heisse Küsse unterm Regenbogen” en wist hij met een nieuwe sound te komen die goed aankwam, het nummer stond in de top tien van verschillende radiozenders. Normaal is herkenbaarheid een goed iets, maar op dit album is dus alles anders, behalve de warme en romantische stem van Hansi Süssenbach. De beats zullen de dansvloer vullen, de teksten zullen tot meezingen aanzetten en de gevoelige klanken zullen tot dromen leiden.

Bekijk hier Hansi Süssenbach met “Heisse Küsse unterm Regenbogen“:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *