Fantasy brengt Geschenk-editie uit van Weihnachten mit Fantasy

FantasyVandaag brengt Fantasy de geschenk-Editie uit van hun kerstalbum “Weihnachten mit Fantasy“.

Het was een succesvol jaar voor Fantasy, na een album en dvd die in Duitsland en Oostenrijk op de eerste plek in de hitlijsten stond. Nu brengen ze een Geschenk-Editie uit van hun kerstalbum. Vorig jaar brachten ze al “Weihnachten mit Fantasy” uit, maar nu zit daar wat extra’s bij: Zo staan er vijf nieuwe nummers op en een DVD. Op deze DVD staan videoclips van de nummers “Ein Weiße Schloss, das in den Bergen steht” en de Weihnachts-hitmix. Maar ook zijn de lievelingsrecepten van Freddy en Martin bijgevoegd, zodat iedereen deze in de eigen keuken kan klaarmaken.

Van de vijf nieuwe nummers hebben de fans er via een stemming twee gekozen die nu op het album staan. Zo staan nu op deze cd de nummers “Und wenn ein Stern am Himmel steht”, “Eine Sternennacht im Schnee” en “Mein Schlitter fährt zum Himmel rauf”. De gevoelige ballade “einen Weihnachtsbaum” gaat over de kerstherinneringen van Freddy over zijn jeugd in Kroatië.

Bekijk hier Fantasy met “Ein Weiße Schloss, das in den Bergen steht“:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *