ZDF-Fernsehgarten on tour van 11 oktober 2015

ZDFBij een nieuwe ZDF-Fernsehgarten on tour van zondag 11 oktober staat de uitzending in het teken van sport. Andrea Kiewel ontvangt Denise Beillmann, de kunstschaatster die Europees en Wereldkampioen is geworden, maar vooral bekend is omdat ze als eerste een drievoudige Lutz wist uit te voeren. Ook te gast is de voormalige Duitse voetballer Oliver Neuville, Urs Meier is ook te gast net als sportkenner Matthias Mayr en professor Walter Haas.

Culinair gezien zorgt de Zwitserse kok Ivo Adam voor een passend herfstmenu. Als razende reporter gaat Max Moor naar Lugano, wat de grootste stad is in het Kanton Tessin. Deze stad heeft twee bergen in de stadsgrenzen: Monte Brè en Monte
San Salvatore.

De muzikale gasten deze week zijn: Vicky Leandros, Semino Rossi, Beatrice Egli, Münchener Freiheit, de Belgische Yannick Bovy, de Italianen van Il Volo, de groep Santiano, Wolkenfrei en de Zwitserse Eliana Burki.

Uitzending: Zondag 11 oktober om 11:00 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *