Beatrice Egli – Ein Herbsttag in Stockholm van 1 november 2015

ZDFOp zondag 1 november wordt het programma Beatrice Egli – Ein Herbsttag in Stockholm uitgezonden. In deze aflevering reist de Zwitserse zangeres naar het hoge noorden: Zweden. In het land van pippi langkous, Abba en Koningin Silvia van Zweden gaat Beatrice op ontdekkingstocht. Ze leert het land en de mensen kennen en laat de mooiste plaatsen van Stockholm zien.

Zo gaat ze samen met Björn Ulvaeus van ABBA naar het ABBA-museum. Ook bezoekt ze actrice Inger Nilsson die nogsteeds bekend is als Pippi Langkous. Ook correspondent en acteur Dietrich Hollinderbäumer en danseres Isabel Edvardsson komen uit Zweden en zij laten hun favoriete plekken zien. Ook geeft adeldeskundige Julia Melchior een inkijkje in het leven van de Koninklijke familie van Zweden en het leven aan het hof.

Het Eurovisiesongfestival vindt weer plaats in Stockholm dit jaar en commentaar Peter Urban vertelt over zijn werk als commentator van dit songfestival. Lars Dietrich duikt in de danscultuur van het land en leert zelfs een traditionele folkloredans.

Muzikaal is er ook genoeg te genieten. Zo zingt Beatrice Egli natuurlijk haar nieuwe hits en zijn ook andere artiesten naar Stockholm gekomen zoals Namika, Semino Rossi, Glasperlenspiel, Klee en anderen.

Uitzending: zondag 1 november om 11:00 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *