ZDF-Fernsehgarten on tour van 4 oktober 2015

ZDFOp zondag vier oktober presenteert Andrea Kiewel de tweede aflevering van ZDF-Fernsehgarten vanuit Lago Maggiore. Aan haar zijde staat deze keer komiek Matze Knop.

De sterrenkok Rolf Fliegauf woont sinds 2003 in Zwitserland en hij kookt met regionale producten. In het kanton Tessin zijn de meeste blikseminslagen, waarom dat zo is wordt verklaard. De razende reporter Max Moor gaat naar Locarno waar sinds 1946 het Internationale filmfestival van Locarno wordt gehouden. Ook te gast zijn weerman Thomas Bucheli en valkenier Pio Nesa.

De muzikale gasten deze uitzending zijn onder andere: Marc Marshall, Pe Werner, singer-songwriter Robert Redweik, de Italiaan Drupi, Mitch Keller, Ireen Sheer, The Italian Tenors, de groep Santiano, Alexander Klaws, Natasha Sass en pianiste Valentina Babor.

Uitzending: Zondag 4 oktober om 11:00 op ZDF
Uitzending Gemist? De aflevering van ZDF-Fernsehgarten is nog tot zaterdag 10 oktober te bekijken in de ZDF-Mediathek.(Klik hier voor de uitzending van ZDF-Fersehgarten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *