Terugkijken: Starnacht an die Donau van 19 september 2015

ARD MediathekOp 19 september werd op de MDR het open-air evenement Starnacht an die Donau uitgezonden. Dit programma is nog een week te bekijken in de ARD Mediathek.

Het evenement is in Wachau, vlakbij de donau en wordt gepresenteert door Barbara Schöneberger en Alfons Haider die eerder ookal de Starnacht am Wörtersee presenteerde. Op het podium ontvangen ze verschillende artiesten zoals Roland Kaiser, Maite Kelly, Thomas Anders, The Common Linnets, Oliver Haidt, Johannes Oerding, The Monroes, Thorsteinn Einarsson, Revolverheld, Ramona Rotstich, Bluatschink, Sedonia en acteur Jan Josef Liefers met zijn band Radio Doria.

De uitzending is nog tot 27 september te zien in de ARD Mediathek. (Klik hier voor de uitzending van de Starnacht)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *