Terugkijken: Musik in den Bergen: von Reit im Winkl nach Kitzbühel

ARD MediathekOp vrijdag 18 september was op de BR de uitzending Musik in den Bergen: Sonja Weissensteiner unterwegs von Reit im Winkl nach Kitzbühel uitgezonden. Deze is nog een kleine week te bekijken in de ARD Mediathek.

In de uitzending is een hoop te ontdekken: prachtige landschappen, heerlijke natuur en interessante gasten. Zo bezoekt Sonja een glasblazer en een smit. Ook bezoekt ze de wereld van de vleermuis, gaat ze naar een klimbos en praat Axel Naglich over de piste die Streif.

Hansi Hinterseer vertelt wat zijn thuisstad Kitzbühel voor hem betekend en Stefanie Hertel verklapt waarom ze in Beieren woont. De muzikale gasten deze aflevering zijn onder meer: die Huberalm Dirndl, die Original 4 Tiroler Buam, Viera Blech, die Kitzbüheler Skisprungplattler en Andreas Erber die met zijn citer speelt.

De uitzending is nog tot 25 september 2015 in de ARD Mediahtek te zien. (klik hier voor de uitzending)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *