Algehele rust Matthias Reim: ontsteking aan hartspier

Matthias Reim
Er zijn grote zorgen om Matthias Reim: nadat hij eerder al in het ziekenhuis heeft gelegen voor een liesbreuk hebben de artsen nu iets ernstigers ontdekt: een ontstoken hartspier.

Reim zou afgelopen vrijdag in zijn huis zijn ingestort en hij is meteen naar het ziekenhuis gebracht. Daar hebben de artsen gezien dat hij een zware hartspierontsteking heeft die hij heeft opgelopen door een verwaarloosde griep. De artsen hebben hem in ieder geval vijf dagen absolute bedrust gegeven. Reim zelf heeft gezegt dat hij de fout heeft gemaakt om zo snel na de operatie in juli weer te gaan optreden. Hij wilde zijn fans niet teleurstellen. Ook de fans zagen dat hij bij de optredens pijn had en met een blauwe buik aan het zingen was.

Matthias Reim heeft nu een pauze genomen tot het einde van november 2015. Tot dan is elk concert afzegt. Ook het album “3 Akkorde und die Wahrheit” die op 23 oktober zou verschijnen wordt verschoven. Reim was daar afgelopen week nog mee bezig, dus dat werk is stil komen te liggen. De komende dagen ligt Matthias Reim nog in het ziekenhuis omdat het levensgevaarlijk kan zijn. De komende dagen volgen opnieuw onderzoeken zodat de artsen de juiste behandeling kunnen starten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *