ZDF-Fernsehgarten van 16 augustus 2015

ZDF Op zondag 16 augustus presenteert Andrea Kiewel de zeventiende aflevering van ZDF-Fernsehgarten van dit jaar vanuit Mainz. Te gast is de Nederlandse presentator Harry Wijnvoord, de Duitse presentator Jörg Draeger en Werner Schulze-Erdel

De muzikale gasten deze uitzending zijn: Guildo Horn, de zanger Oli.P, de groep Extrabreit, de Jamaicaanse zanger Andru Donalds, de Duitse rapper en DJ Nana, de Nederlandse popgroep Ten Sharp, de Duitse popgroep Bell, Book & Candle, de groep No Mercy en de Duitse groep Torfrock.

Uitzending: Zondag 16 augustus om 11:00 op ZDF

Uitzending Gemist? De uitzending is nog tot zaterdag 22 augustus terug te zien in de ZDF-Mediathek. (klik hier voor de uitzending)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *