Terugkijken: Musik in den Bergen: zu Gast in Inneren Salzkammergut

ARD MediathekVrijdagavond zond de BR een uitzending uit in de reeks Musik in den Bergen. Deze keer is Sonja Weissensteiner te gast in Inneren Salzkammergut. Deze uitzending is via internet te bekijken in de ARD Mediathek.

Onderweg door de regio van de Inneren Salzkammerguts, in de provincie Oberösterreich in Oostenrijk, loopt Sonja Weissensteiner door indrukwekkende landschapen, treft ze interessante persoonlijkheden en ontdekt ze ouderwets handwerk, regionale gerechten en tradities. De muzikale gasten in deze aflevering zijn onder andere: die Seer, die Beriga Pascher, die Steegwirt-Musi, Goiserer Wind, die Grundlseer Geigenmusi en nog veel meer.

De uitzending Musik in den Bergen: zu Gast in Inneren Salzkammergut is nog tot vrijdag 4 september te zien in de ARD Mediathek. (klik hier voor de uitzending)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *