Terugkijken: Kaisermania 2015

Op 1 augustus werd op de MDR Kaisermania 2015 uitgezonden. Deze uitzending is nog een kleine week op internet te bekijken.

Sinds 2003 vindt het openluchtconcert Kaisermania plaats in Dresden. Dus ook in 2015 waren er vier avonden waarop Roland Kaiser zijn concert gaf. Ze waren allemaal uitverkocht en de MDR was er zaterdag live bij en zond het helemaal uit. Met zijn bekende nummers zoals Santa Maria, Joanna, Extreme, Manchmal möchte ich schon mit dir en Affäre, maar ook de hits van zijn album Seelenbahnen wist hij de fans te vermaken. Ook Maite Kelly was van de partij en samen zongen ze hun duetten: Warum hast du nicht nein gesagt en Sag bloß nicht hello.

De bijna drie uur durende uitzending is tot zaterdag 8 augustus in de ARD-Mediathek te zien. (klik hier voor de uitzending)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *