Terugkijken: Beatrice Egli: Meine Schweiz – Meine Musik

ARD Mediathek
Vrijdagavond zond de MDR de uitzending Beatrice Egli: Meine Schweiz – Meine Musik uit. Deze aflevering is nog tot vrijdag via internet te bekijken.

De Zwitserse Beatrice Egli is het schlagerexportproduct van haar land. Sinds 2013 brak ze door bij Deutschland sucht den Superstar. In deze uitzending zien we waar ze vandaan komt en ze ook tot rust komt.

Beatrice reist langs alle plekken die voor haar belangrijk zijn. Zo zien we de plek waar ze naar school ging, gaat ze met een boot over de Zürisee en bezoekt ze de familieboerderij in St. Gallen en laat ze zien hoe de kaas gemaakt wordt. Naast de informatie over de plekken die ze bezoekt laat ze ook haar eigen nummers zien, zo hebben we een muzikale en persoonlijke reis door Zwitserland.

Beatrice Egli: Meine Schweiz – Meine Musik is nog tot vrijdag 4 september 2015 te zien in de ARD Mediathek. (klik hier voor de uitzending)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *