Caroline Beil & Oliver Lukas en Seelenverwandt

Caroline Beil & Oliver Lukas
Oliver Lukas heeft met Caroline Beil het duet Seelenverwandt opgenomen en die wordt op 14 augustus uitgebracht op single.

Caroline Beil is in  Duitsland meer bekend als actrice en presentatrice, maar als dochter van schlagerzanger Peter Beil kan ze ook aardig zingen. Oliver Lukas is meer bekend als schrijver van nummers, hij schreef voor Andrea Berg, Semino Rossi, Wolkenfrei en Beatrice Egli. Het nummer Seelenverwandt is niet het enige nummer was ze samen hebben opgenomen, ze hebben in de studio op Mallorca een heel album opgenomen. Met dit nummer willen ze een nieuw hoofdstuk beginnen in hun carrière.

Bekijk hier de videoclip van Caroline Beil & Oliver Lukas met Seelenverwandt:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *