Andreas Gabalier en Home Sweet Home van 30 augustus 2015 op ZDF

ZDF Op zondag 30 augustus is er geen aflevering van ZDF-Fernsehgarten maar wordt er een concertregistratie uitgezonden van Andreas Gabalier en zijn tournee Home Sweet Home vanuit de Olympiahalle in München.

Andreas Gabalier hoort bij de populairste volksmuzikanten van het Duitstalige gebied. Als hij een concert geeft stromen de bezoekers, van oud tot jong meestal in klederdracht de zalen binnen.

Gabalier weet de volksmuziek in een nieuw jasje te stoppen, gecombineerd met elementen uit de rock ‘n’ Roll, pop, country en blues. Hij laat zich inspireren door muziekgrootheden als Johnny Chas, Jerry Lee Lewis en Elvis, maar ook van Peter Alexander. Nummers die hij speelt zijn onder andere: VolksRock ‘n’ Roller en I sing a Liad fur di.

Uitzending: zondag 30 augustus om 11:00 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *