Moeder van Die Amigos overleden

Die Amigos De twee zingende broers van Die Amigos, Karl-Heinz en Bernd zijn in rouw: hun moeder Erna-Luise is op 88 jarige leeftijd overleden. Samen met hun zus Marina hebben ze de laatste tijd voor haar gezorgt. Een paar weken geleden moest ze namelijk een zware operatie ondergaan, maar hiervan is ze nooit meer hersteld.

De broers zijn hun moeder dankbaar dat ze hen heeft gesteund en ze heeft ook altijd meegevierd als er een nieuw record in de hitlijsten werd behaald. In 2010 namen ze het nummer Vielen Dank Mutter op om hun moeder te eren. Hun moeder heeft hun succes dus nog meegemaakt, hun vader die in 1989 al overleed heeft dat nog nooit meegemaakt.

Bekijk hier het optreden van Die Amigos met Vielen Dank Mutter:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *