web analytics

Michael Wendler en de radiosingle Wovon träumst du

Michael WendlerDe nieuwe single van Michael Wendler heet “Wovon träumst du” en die staat natuurlijk op zijn album Die Maske fällt.

In het nummer zingt hij in het refrein:’Waarvan droom jij vannacht? Ik droom van jou en van Venetië” Dat het niet alleen bij dromen is gebleven bleek wel bij de albumpresentatie in maart. Deze vond plaats in de Grote Balzaal uit de 16e eeuw in het Hotel Monaco in Venetië. Voor al zijn meegereisde fans gaf hij een 90 minuten durende concert.

Dat was een project waar hij hard voor gewerkt heeft en dat hem trots en gelukkig maakt.”Ik ben muzikant geworden omdat het de beste manier is om gevoelens over te brengen, bovendien hecht ik veel waarde aan een goede presentatie.” En dat is hij inmiddels al 15 jaar. In 1998 werd hij ontdekt en in 2007 had hij zijn eerste grote hit met Sie liebt den DJ en sinds 2008 zijn al zijn albums in de top twintig van de hitlijst gekomen.

Bekijk hier Michael Wendler met “Wovon träumst du“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven