Julian David verlaat VoxxClub

voXXclub De groep VoXXclub zal voortaan als vijftal optreden.Julian David zal de groep verlaten, dat maakte de groep bekend op hun facebookpagina.

Ze zeggen:”Lieve fans, vandaag is een bijzondere dag. Julliie zijn belangrijk voor ons en daarom hebben we een bericht voor jullie dat we jullie graag zelf willen vertellen.” Julian David gaat de groep verlaten omdat hij een andere richting op wil dan de groep. Nu kan hij dus zijn eigen ideën uitwerken. De groep VoXXclub wenst hem dan ook veel succes in de toekomst en benoemen dat ze een fantastische tijd met hem hebben gehad.

De groep VoXXclub werd twee jaar geleden bekend met het nummer Rock Mi en sindsdien hebben ze twee albums (Alpin en Ziwui) uitgebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *