ZDF-Fernsehgarten on tour van 26 april 2015

ZDF Voor de laatste keer dit seizoen presenteert Andrea Kiewel een ZDF-Fernsehgaren on tour vanuit Tenerife. Deze aflevering staan sport en spel centraal aan het Playa del Duque als Andrea Kiewel en Ross Antony tegen Bjørn Dunkerbeck en Loona zullen strijden.

De spelletjes die ze moeten doen gaan van strandminigolf tot doelwandschieten tot een zand- en waterparcour dat ze moeten afleggen. Katrin Müller-Hohenstein zal toezicht houden op de spelletjes. Televisiekok Mario Kotaska gaat een menu maken met als bijzonderheid de bananenwijn.

De muzikalische gasten deze week zijn: Boney M., Marquess, Lou Bega, Linda Hesse, Laith Al-Deen, Hot Banditoz, Michael Wendler, The Pitchers, Vanessa Tuna, Vintage Vegas, Loona en anderen.

Uitzending: Zondag 26 april om 11:00 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *