ZDF-Fernsehgarten on tour van 19 april 2015

ZDF Op zondagmorgen 19 april is er weer een nieuwe ZDF-fernsehgarten on tour gepresenteerd door Andrea Kiewel. Een hoofdrol spelen deze keer walvissen, papagaaien en zeeschildpadden want te gast is dierendokter Reinschmidt. Schrijfster Hera Lind presenteert vakantieboeken voor groot en klein.

Televisiekok Mario Kotaska bereid een visgerecht. Désirée Nick vertelt waarom de Duitsers zo graag naar Spanje gaan. ZDF-presentator Rudi Cerne bezoekt al jaren de canarische eilanden en vertelt welk eiland zijn favoriet is.

De muzikale gasten deze week zijn: Howard Carpendale, Nino de Angelo, The Italian Tenors, Luca Hänni, Achim Petry, Ado Kojo, Clara Louise, de band F.R.E.I., Oonagh en anderen.

Uitzending: Zondag 19 april om 11:00 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *