Die Grubertaler hebben goud gekregen voor hun partyhits

Die Grubertaler De Grubertaler zijn al meer als tien jaar lang succesvol, zowat alles wat het Tirolertrio aanraakt wordt goud. Met hun partyhitsalbums weten ze precies wat hun fans willen horen. Ook hun nieuwste album “Die größten Partyhits Volume VI” heeft nu de gouden status bereikt.

Die Grubertaler zijn uit de traditionele volksmuziek niet meer weg te denken. Jaarlijks komen hun albums op de eerste plek van de hitlijst terecht. De afgelopen jaren hebben ze veel succes met hun partyhits albums. Ze hebben in die reeks al zes albums uitgebracht en deze zijn allemaal succesvol en bestormden de hitlijsten. Ook op tv zijn ze veelgeziene gasten en weten ze de perfecte sfeer te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *