Nino de Angelo en Du trägst keine Liebe in dir

Nino de Angelo Als nieuwe single heeft Nino de Angelo gekozen voor het nummer Du trägst keine Liebe in dir, het nummer staat op zijn album “Meisterwerke – Lieder meines Lebens“.

Op het album staan allemaal nummers die Nino de Angelo heeft ingezongen die in het origineel door een ander zijn gezongen. Dit nummer komt uit 1999 en is gezongen door de groep Echt. Het was hun succesvolste hit. Het nummer Du trägst keine Liebe in dir gaat er over hoe het is als de partner niet in staat is om een relatie te hebben omdat die persoon teveel problemen met zichzelf heeft. Nino de Angelo zegt dat hij een tijdlang ook zo was. Je moet eerst van jezelf houden wil je ook van een ander houden. Iemand die geen liefde in zich heeft, die houd ook niet van zichzelf.

Bekijk hier Nino de Angelo met  Du trägst keine Liebe in dir:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *