Oswald Sattler en Die Stimme der Berge

Oswald Sattler

De titel van het actuele album van Oswald Sattler heet “Die Stimme der Berge” en van dat album brengt hij ook het nummer “Die Stimme der Berge” uit als single.

Oswald Sattler is zijn thuisregio Zuid-Tirol altijd trouw gebleven. Het was voor hem altijd belangrijk om naast zijn muzikale carrière ook nog zijn beroep als boer uit te kunnen oefenen. Misschien is het wel die nuchterheid en bescheidenheid wat het publiek fascineert.

Het nummer “Die Stimme der Berge” gaat over de liefde van thuis en de Zuid-Tiroolse bergen. Voor Oswald Sattler is het makkelijk om daar over te zingen, hij heeft het zo naar zijn zin in Zuid-Tirol dat hij niet op vakantie gaat, want hij is al in het paradijs. Ook gaat het nummer over de liefde voor de natuur, iets wat we allemaal in ons hebben en alleen nog maar hoeven te erkennen.

Bekijk hier Oswald Sattler met Die Stimme der Berge:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.