Nik P. heeft naam ongeboren zoontje al uitgezocht

Nik P. De Oostenrijker Nik P. heeft een openhartig interview gegeven, zo vertelt hij over zijn operatie, dat hij met een helikopter is weggehaald  en weet hij al hoe zijn ongeboren zoon gaat heten!

Nik P. had in september enorm last van zijn buik, hij bleef daar maar last van houden en ging toen naar de dokter. Die kwam tot de conclusie dat hij een darmperforatie had, en dus geopereerd moest worden. Voor Nik P. was dat de eerste operatie in zijn leven. Eenmaal in het ziekenhuis moest hij nog twee weken tot hij de operatie kon ondergaan, want de infectie was zo acuut dat men niet kon opereren. Zijn zwangere vrouw Gaby bezocht hem elke dag trouw in het ziekenhuis.

Na een operatie van vier uur en twintig centimeter darm minder dacht Nik P. dat hij het ergste achter de rug had. Maar vier weken later kwam het volgende ongeluk: Hij had ernstige pijnen en steken in zijn borst. Met een helikopterambulance is hij naar het ziekenhuis gebracht, ze dachten namelijk aan een hartinfarct. Ze hebben hem onderzocht, en zagen dat het vals alarm was. Dat was een opluchting voor Nik P. en Gaby. Nik P. zegt:”Het was geen hartinfarct, maar men weet nog niet waar die pijn vandaan is gekomen. Ik ben bang, 52 jaar lang was ik gezond, nu moet ik elke week naar de dokter, en heb ik een operatie ondergaan.”

Maar toch hebben ze nog iets om naar uit te kijken: De baby die in december wordt verwacht. Voor Gaby is het haar eerste kind en daardoor is de voorvreugde nog groter. Nik P. geniet erg van de zwangerschap en vind het een mooie belevenis. Hij verklapt al dat het een jongetje wordt en ook de naam is al uitgekozen. Het jongetje gaat Janik Noel heten. De uitgerekende datum is twee december en dan past Noel, wat met kerst geboren is, heel erg goed volgens Nik P.

De komende tijd wil hij zich meer concentreren op zijn familie en selectiever zijn in het aannemen van optredens. Nik P. zegt:”Ik ben de afgelopen jaren heel veel onderweg geweest, dat vele reizen, stress, weinig slaap en onregelmatig eten, dat hoort nu allemaal bij het verleden. Ik wil meer tijd voor mijn familie en ons komende geluk hebben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *